Νέα πρωτοποριακή συνεργασία ΑΚΤΟ – ΟΟΖΟΟ

Νέα πρωτοποριακή συνεργασία ΑΚΤΟ – ΟΟΖΟΟ

Το γνωστό brand ρολογιών OOZOO εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τον ΑΚΤΟ, το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα Τέχνης και Design στην Ελλάδα και δίνει τη δυνατότητα σε νέους Έλληνες σχεδιαστές να σχεδιάσουν πρωτοποριακά ρολόγια OOZOO.

 

Στις δύσκολες απαιτήσεις των καιρών, η OOZOO στηρίζει έμπρακτα τους νέους product designers πραγματοποιώντας, για πρώτη φορά στη χώρα μας, μία δυναμική συνεργασία με εκπαιδευτικό ίδρυμα. Μέσα από το ΑΚΤΟ Innovation Lab, η OOZOO και ο ΑΚΤΟ δίνουν στους νέους σχεδιαστές την ευκαιρία να αναδείξουν τα ταλέντα, τις δεξιότητες τους και να ανακαλύψουν τη δική τους δημιουργική φωνή χωρίς περιορισμούς.

 

Τα ρολόγια OOZOO έκαναν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά το 2007 και αγαπήθηκαν αμέσως για το συνδυασμό του μοντέρνου, μίνιμαλ σχεδιασμού με την προσιτή τιμή.

 

Η OOZOO παρουσιάζει πάντα μοντέλα για γυναίκες και άνδρες που λατρεύουν τη μόδα και το urban στυλ. Τα ρολόγια OOZOO είναι αντικείμενα μόδας και όπως κάθε fashion brand, αναζητά πρωτοποριακές ιδέες στο design και στηρίζει την ελεύθερη δημιουργικότητα.

 

Η φιλοσοφία της OOZOO ταίριαζει απόλυτα με τη δέσμευση του ΑΚΤΟ να καλλιεργήσει δημιουργικούς και επιτυχημένους επαγγελματίες στο χώρο της τέχνης και του design, που βασίζονται σε ισχυρά ακαδημαϊκά θεμέλια και διακρίνονται για την σύνδεσή τους με την αγορά.

 

Εδώ και 46 χρόνια, ο ΑΚΤΟ αποτελεί τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο Art & Design στην Ελλάδα. Ένα εκπαιδευτήριο με διεθνείς ακαδημαϊκές διακρίσεις, με πιο πρόσφατη αυτή που τον κατέταξε στις 11 καλύτερες Σχολές Design του κόσμου. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς εργασίας, ο ΑΚΤΟ προωθεί το έργο των σπουδαστών και αποφοίτων του, εμπλουτίζοντας κάθε χρόνο τα προγράμματα σπουδών του με την ανάθεση real projects, σε συνεργασία με σημαντικές εταιρείες, φορείς, οργανισμούς και πανεπιστήμια του εξωτερικού.

 

#akto_oozoo | #oozoogreece | #aktocollege | #creativitythatworks | #greekdesigners

facebookinstagramyoutube | oozoogreece

facebookinstagramyoutubetwitter | aktocollege

K.ACE Αποκλειστικός αντιπρόσωπος OOZOO για Ελλάδα & Κύπρο (www.kace.gr)

ΑΚΤΟ Εκπαιδευτικός όμιλος Τέχνης, Design & Media (www.akto.gr)

MORE INSPIRATION

15 Oct 2018

Η συλλογή OOZOO Steel επέστρεψε

 

Η συλλογή που καθιέρωσε την ΟΟΖΟΟ στην Ελλάδα αναβαθμίστηκε και επανακυκλοφορεί.

 

30 Nov 2018

Όταν  τα όνειρα των νέων γίνονται πραγματικότητα και μάλιστα για καλό σκοπό.

 

27 Oct 2017

Το γνωστό brand ρολογιών OOZOO εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τον ΑΚΤΟ, το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα Τέχνης και Desi

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΕΑ
Ανακαλύψτε τις νέες διαφημιστικές καμπάνιες και όλα τα νέα projects της OOZOO
BLOG
Εμπνευστείτε από τις τελευταίες τάσεις με την OOZOO
ΣΥΛΛΟΓΕΣ